Intro

Ik zie mezelf als een filosofisch gerichte kunstenaar en designer. Naast een hoop design werk, werk ik graag aan kunst. Niet alleen Meerkatt is hier een onderdeel van; ik schilder, dicht en fotografeer. Het is voor mij een belangrijke manier van leven; in plaats van de emoties en ontdekkingen die ik mee maak voor mezelf te houden, voel ik de drang het met andere te delen.

 

Deze drang kan beter verwoord worden als 'Passie'. Het is het verrijken van de wereld; it's a calling. Maar ik zie mezelf niet als wereld verbeteraar of veranderaar. Ik laat iets zien vanuit mijn ogen; iets wat mij opvalt.

 

Ik ben begonnen met creeeren sinds ik klein was en ik wilde altijd al Graphic Designer worden. Deze passie is gegroeid door de tijd heen en mijn ouders hebben dit gestimuleerd.

Het klinkt erg cliche, I know. Maar het is voor mij een hele grote basis geworden van probleem oplossend denken. Graphic design heeft me meer inzicht gegeven in vele creatieve aspecten. Mijn "grafisch" oog kan hierdoor heel goed dingen door vertalen tot een bepaalde essentie. Mijn grafische skills zijn bijvoorbeeld erg van toepassing geweest bij het filmen van de clips voor Meerkatt.

 

 

 

 

Contact

Introductie

Portfolio

Contact

©All rights reserved

Fotografie

(Graphic) design

Contact formulier

contact@timonk.nl

(Visuele) poezie

@almightymeerkatt

Meerkatt